19 d’agost del 2008

En defensa

Són molts els qui aquests últims dies s’han desemmascarat i han començat una dura ofensiva carregant contra alguns dels nostres atletes que no han rendit als JJOO com s’esperava.

Tant en Reyes Estévez com en Josep Lluís Blanco són atletes de gran talent i els dos han caigut a les primeres rondes eliminatòries dels Jocs, l’un a la prova dels 1.500m i l’altre als 3.000m obstacles, respectivament. No obstant, els dos esportistes ostenten un medaller gairebé inigualable i les ganes de continuar treballant.

En Reyes arrossega des de fa anys una meritòria trajectòria esportiva amb tres bronzes Mundials i una primera plaça europea. Acumula milions de quilòmetres a les cames però continua arrossegant el cansament i el desgast físic i mental que ha provocat l’escarni continuo de les males llengües.

Des de fa temps alguns individus s’omplen la boca parlant de qui podia haver estat en Reyes, on podria haver arribat i de tot el que podria haver guanyat... Cap d’ells mira el que està fent ni entén que a l’atletisme el treball de quatre anys es pot esfumar amb un simple refredat o amb una desafortunada entrebancada a l’escala del metro.

En Reyes Estévez és un atleta català formidable, sap que és guanyar i també sap què és perdre, coneix l’altre cara de la moneda i de ben segur que se’n sortirà. Esperem que al proper Europeu de Barcelona 2010 tant en Reyes Estévez com en Josep Lluís Blanco, prescindint de qui representen, estaran apunt per donar una lliçó i callar les boques que no descansen d’ençà que van ser eliminats a Pequín.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

molt be!!!.

Anònim ha dit...

Totalment d'acord

Anònim ha dit...

Suport als atletes catalans, esclar que sí!