11 de febrer del 2009

Tu te'n vas, nosaltres seguirem

El més dur de la vida és acomiadar-se d’algú i pensar que no el tornaràs a veure mai més, almenys de la mateixa manera que l’has conegut fins al moment. Els mecanismes del record són un altre factor terrible, recordar el que has viscut sempre fa mal, i més quan tot el que recordes és agradable.

Però així és la vida i els que ens quedem hem de seguir endavant aplicant tot el que ens has ensenyat. Podem valorar vivències i maneres de fer, quedar-nos amb el millor de cadascú i de cada moment i tirar endavant amb qui vulguem. Jo he après la lliçó i després de donar-te les gràcies només espero que tot funcioni.

Per acabar només dir que avui sé del tot segur que aquesta temporada l’Espanyol baixarà a segona, ho sé, i ho puc dir ara que has marxat, ara que tinc el convenciment que tu eres qui feia que l’equip “perico” seguís en peu.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Hello
levitra price
If there is not enough blood flowing into the penis, then erectile dysfunction occurs.
[url=http://www.guelphcaribbeancuisine.com/]order levitra[/url]

3. How does Levitra fix the problem? By inhibiting PDE5, the enzyme responsible for cGMP degradation in the corpus cavernosum, Vardenafil potently enhances the effect of endogenous nitric oxide, locally released in corpus cavernosum upon sexual stimulation.
http://www.guelphcaribbeancuisine.com/ - buy cheap levitra

4. What are the usual recommended doses of Levitra? ? 10 mg taken approximately 25 - 60 minutes before sexual activity is the usual starting dose.