16 de juliol del 2009

Risto, fots pena

Ja era hora que algú li parés els peus a Risto Mejide. Aquest hortera, mal educat, que es creu amb autoritat intel·lectual per crear escola, ha vist com Telecinco l’acomiada com a membre del jurat d’OT.

Alguns creien que Mejide es caracteritzava per no tenir pèls a la llengua, però confonien la llibertat d’expressió amb la mala educació. Aquest home en realitat es caracteritza per l’egocentrisme exagerat i la intolerància. Amb aquell posat de “xulo” grotesc, de mascle ibèric... ja li està bé haver xocat amb Jesús Vázquez, que de mascle no en té gaire però d'educació en té molta i ha obert els ulls a la direcció de l’emissora.

Altres diran que Mejide només actua, sí pot ser, però quan parla la brossa que treu per la boca ens arriba a tots els espectadors. Crec que la tele escombraria no està preparada, encara, per a suportar individus d’aquesta talla. Tot i això, pas a pas i si l’evolució televisiva segueix aquest ritme en Risto no s’haurà de preocupar per menjar, a la televisió escombraria del futur segur que tindrà lloc.

Article publicat al diari AVUI el dissabte 18 de juliol.

2 comentaris:

Xexi ha dit...

Estic totalment d'acord amb tu, aquest tio és un impresentable.
Crec que dins de les seves funcions com a jurat de OT estava la de ser crític amb el concursants, però una cosa és ser crític i una totalment diferent és ser un maleducat. MAi s'ha de faltar al respecte a la gent, i el tal Risto faltava als concursants edició rera edició.
Des del meu humil punt de vista, amb el fitxatxe d'en Risto Mejide el programa OT va perdre tota raó de ser. Es va convertir en un reality show on la música va passar a un segon terme, deixant com a punt destacable els insults que aquest individuu era capaç de proferir contra els concursants.
Esperem que amb el seu acomiadament aquest concurs torni a tenir alguna raó de ser.

Santa ha dit...

Totalment cert. Feia temps que aquest personatge havia creuat la linia entre la sinceritat i les males maneres.

Tot i així, si fins ara no l'han fotut fora és perquè, potser, els consumidors de programes com OT preferien el "morbo" que aixecava abans que les males maneres.

Un altre tema del qual no has parlat és de tota la publicitat indirecta que està tenint el programa de OT (i indirectament Telecinco). Sincerament, no m'estranyaria gens que els senyors d'aquesta cadena no ho haguessin muntat tot per a fer pujar l'audiència de cara a la final. Sinó pensem amb la filosofia de Telecinco basada sempre amb el "morbo" i no pas amb la informació parcial.

En conclusió, que està molt bé que l'hagin enviat al carrer, però això fa pudor de muntatge, que aquesta cadena en són els reis.