20 de juliol del 2009

Qüestió de Llunes

Fa quaranta anys que l’home va arribar a la Lluna i encara avui es posa en dubte. Les ombres dels astronautes o el vent que fa onejar la bandera nord americana a les imatges registrades de l’època, són les principals teories, que desenvolupades, conclouen que l’home no ha lliscat mai per la Lluna.

La NASA segueix congelant el projecte de tornar-hi i si ens remuntem al passat i entenem el conflicte internacional entre els EEUU i la URSS podríem dubtar de l’evidència. Les dues potències competien a l’espai i el món bipolar va acabar quan els americans van arribar a la Lluna.

En un món on tot sembla qüestionable a vegades és difícil poder fer consens, sovint arribem a preguntar-nos on està el bé i on està el mal, quina és l’elecció correcta i què és l’entrebanc. Hi ha cops que tenim la resposta al davant i només cal saber-la veure.

La setmana vinent el jove pilot català, Jaume Alguersuari, debutarà a la Fórmula 1 al volant del Toro Rosso. Ho farà al Gran Premi d’Hongria i és inqüestionable que l’esforç i l’empenta del pilot més jove de la Fórmula 1 el portaran a fer un bon paper.

Tampoc sembla qüestionable la marxa d’Eto’o cap a l’Inter de Milà, és el millor per al jugador si vol seguir jugant la Champions i si vol marxar del Barça per la porta gran. Igual que les declaracions del president Joan Laporta; “lluitaré pels drets i les llibertats de Catalunya” són l’evidència i el compromís públic que Laporta referma quan diu que el Futbol Club Barcelona “és més que un club”.