11 d’agost del 2009

Contra el Tribunal Constitucional, tots al carrer

Òmnium Cultural prepara una marxa unitària en protesta contra la sentència del TC sobre l’Estatut. Alguns pensaran que no té sentit protestar si encara no se sap per on passarà la tisora, però el fet és que un tribunal aliè a la nostra nació està avaluant el que ha aprovat per majoria un Parlament democràtic com és el nostre.

Aquesta manifestació significarà un toc d’atenció important per a la resta de l’estat però el més important és que amb la protesta ens trobarem catalanistes de totes les cases. Serà un bon moment per donar aquella volta de full que fa tant temps que planegem, el moment d’obrir els ulls i aprendre a anar tots a una.

Si els catalans no sabem defensar Catalunya segur que ni Espanya ni Madrid ho faran. Contra la sentència del TC tots al carrer. Òmnium Cultural aconseguirà amb aquesta marxa; la unitat i la fermesa que els nostres polítics no saben trobar des del Parlament.

Possiblement els expresidents de la Generalitat Jordi Pujol i Pasqual Maragall encapçalaran la marxa seguits dels expresidents del Parlament Heribert Barrera i Joan Rigol, catalanistes de diferents colors que amb la seva presència plasmaran la llum del canvi, la unitat nacional i el treballar plegats cap a un mateix objectiu, una Catalunya millor.

Article publicat al diari AVUI el diumenge 16 d'agost.

3 comentaris:

Toby Ziegler ha dit...

Per tant, sortir al carrer voldrà dir que no ens retallin més un Estatut prou retallat?

Som realment curiosos...

La propera la podem organitzar perquè ens deixin respirar...

Lluís FR ha dit...

Molt bones,
Serà un bon moment per trobar-nos massivament i diguem a Espanya que a casa hi ha molts catalans emprenyats.
Merci pel comentari!

Xexi ha dit...

Ni tant sols ERC està totalment d'acord amb aqueste manifestació "preventiva"... Serà interessant de veure's, una manifestació abans de que passi res... serà interessant i vergonyós pels catalans...