3 d’agost del 2009

Torna la ràbia, torna Reyes Estévez

Feia cinc anys que no guanyava cap títol però era el seu aniversari i corria a casa. L’atleta català, Reyes Estévez, ha tornat a donar una lliçó d’atletisme de qualitat aquest passat cap de setmana al Campionat d’Espanya en proclamar-se vencedor de la prova reina.

Ningú s’esperava que Estévez amb 33 anys podria doblegar amb rotunditat a Juan Carlos Higuero, Diego Ruiz o Arturo Casado, però amb la seva tècnica, experiència i força física va arribar als últims 200 metres de la cursa enganxat als més avantatjats, es va fer espai entre Higuero i la corda i en arribar als última metres, amb ràbia, va prémer el turbo fins a la meta de l’Estadi Lluís Companys.

No era la primera vegada que l’atleta de Cornellà era qüestionat i tampoc serà l’última vegada que calla boques des del tartan de la pista. Aquest cop a més, amb 3 minuts i 38 segons a la prova dels 1.500 metres ha tornat a demostrar que per al deixeble de l’ex entrenador Gregorio Rojo, els anys no passen si entrena bé. Les fites se les marca ell al seu gust i una vegada més ens ha deixat clar que té molt camí per recórrer i el final el decideix ell.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

No entenc per què sempre li donen l'esquena a aquest atleta. És el millor atleta que tenim i encara ho pot demostrar!

Unknown ha dit...

Parece mentira que seas atleta tio. El dia 15 empiezan los mundiales en Berlin, si buscas el pico de forma para los campeonatos de España a los mundiales vas a llegar pasado de forma. No se si estara seleccionado por la RFEA para el mundial, pero si va, ira de paseo.

Lluís FR ha dit...

Home Ángel, a la final vaig veure molt més forçats als rivals d'en Reyes i sembla que no dubtis del paper que puguin fer al Mundial. Espero que en Reyes hi vagi i tregui un bon resultat.

Sergi ha dit...

Angel tío, en una semana no llegas pasado de forma a los campeonatos del mundo. Para eso está el entrenador, que seguramente tiene algo de experiencia y sabrá hacer que Reyes llegue igual o mejor.
Yo no vi la carrera, pero estoy seguro de que si ganó con la facilidad que se comenta por ahí, le quedará algun cartucho para el mundial.
Por otro lado, Reyes ha sido durante bastante tiempo el mejor atleta de 1500 de España, y creo que se merece como mínimo nuestra confianza. Yo creo que en una carrera tactica puede hacer un buen papel.