15 de setembre del 2009

El cranc del PSC

Ja fa temps que el PSC ha quedat coix i desorientat. La societat catalana avança i alguns partits la segueixen de prop, el PSC però va enrere i mentre Zaragoza’s i Chacón’s decideixin sense entendre Catalunya, el partit socialista anirà quedant més desfasat.

La ministra de Defensa, Carme Chacón burxava a Convergència perquè Artur Mas entén Catalunya i sap on va la nostra societat. En un mateix discurs deia que CDC aposta “pel radicalisme i per l’extremisme” en referència al recolzament de CDC a la consulta sobiranista d’Arenys de Munt, i després, afegia que un pacte CiU – PP és “la via natural” de la federació nacionalista. Amb aquestes declaracions la ministra d’Esplugues de Llobregat demostrava que encara no ha entès ni a Catalunya ni als catalans.

Catalunya ha canviat a cops de bastó, la societat s’està agrupant en plataformes cíviques i alguns partits estan pujant al carro de l’autodeterminació. A Arenys de Munt s’ha votat de forma “lliure i democràtica la independència de la nació catalana”, el líder de Reagrupament ha obert la porta del partit al president del F.C Barcelona i Àngel Colom cada dia té més recorregut a CDC i a la Casa Gran del Catalanisme.

Aquestes entitats saben que si escolten Catalunya se senten crits de llibertat. ERC però, encara ha de demostrar que tants anys de tripartit no l’han ensordit. Un pacte nacionalista a les properes eleccions catalanes serà l'única mostra possible que la política pot renéixer, si més no, que la política representa al poble.

Article publicat a la web de Reagrupament
Article publicat al diari Avui el 18 de setembre.

2 comentaris:

Ricard ha dit...

Per a un pacte nacional encara fa falta que Esquerra mogui fitxa i es deixi estar de tonteries. Bé pel que dius del PSC, està de retirada i molt durarà!

Unknown ha dit...

No seré jo qui defensi a la Sra. Ministra de Defensa, ni al PSC, ni al molt "honorable" Sr Montilla. El que està clar és que si la gran "Casa de catalanisme" és allò que representa Reagrupament, no anem pas bé.
Com pot ser exemple de la catalanitat un poti-poti de oportunistes com el "Jan",el tràsnfuga del Colom i un "polític" de Rubí que ha estat a tres partits i l'últim en el que militava era de "dretes-populistes" (lo pitjor). España no va bien y Cataluña no mucho mejor.