4 de setembre del 2009

Llum contra Foscor

Arran del debat generat per la consulta popular sobre la independència de Catalunya que es té previst celebrar el proper 13 de setembre a Arenys de Munt, s’ha evidenciat el món bipolar on vivim i la lluita per la defensa dels valors.

Per una banda els defensors de la democràcia i la llibertat de tots els pobles, tots els independentistes al costat de l’ajuntament arenyenc, però per l’altra la Falange i l’estat espanyol amb tots els tentacles dels que disposa, les seves lleis i la seva justícia.

El proper diumenge 13 Arenys de Munt acollirà les dues cares d’Occident; la fosca representada per la manifestació de la Falange Española de las JONS en la defensa de la unitat estatal més rància i pròpia d’antics Estats, i una cara afable que creu en la llibertat de les persones i amb el seu dret a decidir.

L’estat espanyol encara té temps per decidir si puja al tren de la democràcia o segueix als autèntics hereus del franquisme en la seva lluita per callar la llibertat.

Article publicat a la web de Reagrupament.

6 comentaris:

Oriol ha dit...

Home Lluís, un cop Catalunya sigui independent, no sereu tan rancis de no permetre que els d'Arenys de Munt siguin independents de Catalunya, no?

Anònim ha dit...

Molt bones Oriol,
home sabria greu i no crec que cap arenyenc pensés en una independència municipal però si en un referèndum democràtic sortís "sí", s'hauria de respectar.

Lluís Feliu ha dit...

Finalment la justícia espanyola s'ha posat en contra del referèndum però ha autoritzat la protesta de la Falange. Espanya una vegada més ha pujat al tren de la "no-democràcia", quina llàstima.

Xexi ha dit...

Sense posicionar-me a favor d'uns o d'altres, em sorgeix un pregunta: perquè és més fosca la expressió dels falangistes que l'expressió del nacionalistes?
Que jo sàpigue tots dos són moviments radicals, no? I tots dos són moviments poc teolerants amb les opinions dels demés, no?... vull dir que o hi estas d'acord o ets un botifler, chaquetero, etc...

Lluís Feliu ha dit...

Sergi, és una llàstima que pensis que un nacionalista és "un radical o un moviment poc tolerant", veig que m'hauré d'esforçar més en aquest blog si vull que algun dia s'entengui que es pot ser radicalment moderat i ser independentista.

Anònim ha dit...

potrebo, da preverijo:)