3 de setembre del 2009

Interpretar per ser feliç

El turó del costat de casa es pot veure de moltes maneres diferents, normalment el veig lluny, avui però m’aturo a observar-lo i el veig ben a prop. Me’n adono que tot és interpretable i es pot veure, llegir o mirar de mil maneres diferents. Aquesta és una de les riqueses més grans, és un bon significat de vida.

Quants cops has repetit durant molta estona una paraula i ha perdut el seu sentit? A mi m’ha passat amb la paraula “guant”, l’amic de la bufanda ha perdut el significat després de molt repetir-lo, però no pateixis que al cap d’una estona torna la llana i l’enemistat amb el fred.

També és un bon exercici per fer quan es té temps, parar-ho tot i observar allò quotidià, allò que tens al costat, al davant, a prop, allò que sempre passa desapercebut, allò que estàs acostumat a veure... Ho mires, ho escoltes, ho analitzes i sempre pots veure coses noves on abans només hi veies un obstacle.

És per això que per ser feliç només cal saber interpretar i voler-ho fer bé. Per quedar-te amb el millor de cada cosa s’ha de ser positiu i confiar en un mateix, el món pot ser millor i només depèn de nosaltres.