18 de novembre del 2009

Torneig Estatal de Corrupció

El Partido Socialista Obrero Español (PSOE) ha estat la formació política guanyadora del Torneig Estatal de Corrupció. A l’estat espanyol actualment s’estan tramitant 730 casos on s’investiguen càrrecs públics per corrupció i el PSOE hi té 264 implicats.

Que no respirin els fatxendes, el PP els segueix de prop i amb 200 implicats populars aconsegueixen la segona posició del torneig. De lluny els segueixen els 43 implicats de Coalición Canaria. Aquests últims, que devien pensar que això de la legalitat no anava amb ells, han assolit una tercera posició i tot i que les illes cauen lluny, segur que se’ls podrà enviar un premi en forma de justícia, presó o multa.

Catalunya, tot i ser una nació construïda a base de treball i famosa per l’honorabilitat dels seus ciutadans, ha volgut participar en aquest trist torneig. El partit d’Artur Mas (30 càrrecs investigats) ha caigut del podi per 13 implicats de diferència envers els canaris, i Esquerra amb 5 implicats s’ha posicionat al novè lloc.

Aquestes dades, que les ha facilitat el fiscal general de l’Estat, Cándido Conde-Pumpido, han de servir de recordatori per a que els diferents partits no aturin les purgues internes i aprenguin a treballar de cara als ciutadans, els seus oblidats representats.

Article publicat el divendres 20 de novembre a La Vanguardia.
Article publicat a la web de Reagrupament.

6 comentaris:

Anònim ha dit...

Els sociatas sempre són els grans campions d'aquestes competicions! :-P

Anònim ha dit...

Hauries de fer el càlcul de corruptes per càrrec electe, per saber quin percentatge sobre el total de càrrecs del partit estan imputats per corrupció. En primer lloc tindríem a Coalición canaria i en segon lloc, sense cap mena de dubte, a CiU. I això de l'honorabilitat dels ciutadans de Catalunya... d'on ho has tret? Repeteixo, com a tot arreu hi ha de tot. No et pensis mai que per ser català, ets millor que els altres pel simple fet de ser-ho.
Xesco

Xarf ha dit...

100% d'acord amb en Xesco!

Volem l'estudi amb percentatges, però ja! ;)

I sempre, sempre. Hem de tenir present que hi ha de tot a tot arreu.

Salut i feina.

Lluís ha dit...

Home senyors, tot depèn de la interpretació de cadascú. Que el PSOE sigui el partit més corrupte és cert, tenim una dada absoluta que diu que és el partit que té més representants emmerdats.

Una altra cosa és que tenint en compte els representants de cada partit i el número de polítics corruptes, el PSEO no sigui el partit més brut.

No obstant, objectivament crec que sí que és el partit amb més corrupció, aquesta és una dada ben clara.

Moltes gràcies pels vostres comentaris!

Xexi ha dit...

Jo crec que s'ha de mirar el percentatge per dir quin és el partit més brut.
Contra més representats, és més facil que hi hagi corruptes.
La part xunga són els partits "petits" i que estan caient com a mosques.

Lluís ha dit...

A veure nois,
Vila-Seca (Tarragona) té un percentatge de contaminació superior al de la mitjana nord americana. Però qui contamina més el planeta, el poble de Vila-Seca o els EEUU??

El mateix passa a la política de l'estat espanyol. És el PSOE qui està contaminant més la política pel simple fet de ser el partit amb més pomes podrides.