6 d’abril del 2010

Gràcies, Messi

Un cop més has carregat amb la responsabilitat dels grans. Has capgirat un 0-1 contra l’Arsenal i com un lleó enrabiat has segellat la victòria amb 4 gols. Gràcies a tu el Barça s’ha classificat per a les semifinals de la Champions, ets el màxim golejador i has immortalitzat la teva figura al camp de futbol.

Davant el porter, encabritat per marcar un gol més i sentir la remor del camp, només transmets seguretat. Sí, la seguretat perfecte d’una màquina que no descansa, que mira, apunta i dispara sense perdonar. Amb tu al camp ja no importa tant fins on pot arribar el Barça a la lliga espanyola o a la Champions, has convertit el futbol en un veritable espectable on tot aficionat al futbol gaudeix del plaer present de veure una llegenda contemporània.

Sé que els nostres fills parlaran de tu com nosaltres ho hem fet amb en Kubala o en Cruyff. És per això que ara toca gaudir del teu joc, dels teus xuts, de la velocitat esfereïdora amb la que deixes enrere l’adversari, de la teva imaginació i de la seguretat que transmets quan encares la porteria.

Ara, pas a pas i sempre mirant endavant toca lluir-se contra l’Inter de Mourinho. Serà l’últim obstacle a batre abans de la gran final, la final de la lliga de futbol més prestigiosa del món al camp del nostre adversari natural. Has il•lusionat tota una afició i amb el teu joc faràs que tot un país perdut, oblidat i trist, guanyi allà on mai ha guanyat res. Endavant Barça, endavant Catalunya.

Article publicat el 8 d'abril al diari Avui.

3 comentaris:

Unknown ha dit...

Quan has parlat tu del Kubala o del Cruyff, si no tens ni idea de futbol bretol!!!!

Anònim ha dit...

Gràcies Messi!!

Anònim ha dit...

Amb el Messi,el Xavi i el Zlatan el Inter no te res a fer. Que es prepari Madrid que ja arribem .