8 de maig del 2009

El triplet a tres partits

És sabut per tots que el millor equip de futbol del món resideix al Camp Nou. L’afició blaugrana millora al mateix pas que l’equip es consolida al cim del futbol mundial. Quelcom ens diu des de fa temps que aconseguir el triplet no és res més que mantenir l’alegria al terreny de joc i seguir fent els que més li agrada al Barça, jugar i marcar gols.

Tanmateix però el nostre equip encara podria finalitzar la temporada com el Reial Madrid, sense pena ni glòria i sense cap títol sota el braç. Els títols són el que es recorda per sempre i si no els assolim tot l’esforç de l’equip podria queda “en una anècdota”, com ha dit el president Laporta.

Aquest diumenge el nostre equip es pot proclamar campió de Lliga, si guanyem a casa al Vila-real i el Madrid perd o empata a València el primer títol ja estarà matemàticament assegurat.

Després arribarà dimecres, serà el moment d’enllestir el que fa uns anys era la Copa de la República. Aquesta copa mutant, que ara s’anomena Copa del Rei serà un títol més que ens disputarem amb l’Atlethic de Bilbao, bascos i catalans lluitarem sota la mirada del monarca espanyol, serà com quan en Juli Cèsar presenciava els combats dels millors gladiadors d’Itàlia i Hispània però amb la diferència que en Cèsar s’ho havia guanyat i el rei s’ho ha trobat.

Finalment serà 27 de maig, la temporada estarà gairebé a les acaballes i el Barça ja estarà a Roma. L’estadi Olímpic rebrà a un Manchester United famèlic que voldrà revalidar el títol. Els catalans no ho tindran fàcil però si es deixen portar i juguen com fins ara, hauran assolit la fita història del triplet.

Força, coratge i honor, visca el Barça i visca Catalunya!