3 de maig del 2009

De cap a Reagrupament

Joan Carretero, líder de Reagrupament i ex militant d’ERC, ha encetat un debat polític que només podrà acabar quan Catalunya es normalitzi, quan Catalunya esdevingui un Estat. El metge de Puigcerdà ha assegurat en una entrevista al diari Avui que els independentistes catalans no tenen representació política al Parlament. És per això que Carretero creu que ha arribat el moment de diferenciar “clarament unionistes en una banda i independentistes a l’altra”.

L’ex militant d’ERC que proposa una nova formació política independentista compara la política amb el futbol, el anar a votar amb el sortir a jugar al camp i el meravellós joc del Barça amb Reagrupament, un partit que serà la veritable oxigenació política que necessita el nostre país. I és que Carretero creu que “el que han de fer els independentistes, siguin de centredreta, de centreesquerra o de centre, és fer una alternativa perquè estiguem representats al Parlament de Catalunya”.

Tenim un any per a treballar-hi, un any per encomanar el somni i fer viure a tota la societat les possibilitats que tindrem si caminem lliures. A les eleccions autonòmiques del 2010 estic segur que el nostre Parlament obrirà una porta al sobiranisme des-acomplexat, serà el primer pas cap al món global i el resultat d’anar sumant i avançant pas a pas.

Si aquest camí que proposa Carretero no ha de ser la ruta a la independència, que surti CiU i ERC i diguin que “aniran junts per a iniciar un procés de proclamació de l’Estat independent de Catalunya”, com ha dit el líder de Reagrupament, si així ho fan “ara mateix ens retirem i els hi donem suport”.

1 comentari:

GOS GÀNGUIL ha dit...

Allà ens trobarem molts patriotes company!! Un nou aire fresc que comença a refrescar l´ambient, regeneració i il.lusió.
Salut i Pàtria!