15 de setembre del 2009

La dreta espanyola i un ex dirigent comunista defensen la propietat privada a Sant Cugat del Vallès

Els propietaris dels terrenys de la zona de Torre Negra han vist durant molts anys com l’ajuntament de Sant Cugat els discriminava i els convertia en ciutadans de segona. Evitant sempre la negociació i mantenint constantment polítiques populistes, l’ajuntament de Lluís Recoder ha pogut anar tirant sense atendre les demandes legítimes dels propietaris.

Avui però, aquest ajuntament totalitari que ha okupat, que no ha respectat la propietat privada ni ha procurat el diàleg, ja acumula sentències judicials com la del passat mes de juny, on s’ordena a l’ajuntament que doni tràmit al programa d’actuació urbanística i al pla parcial, com sonades crítiques d’entitats democràtiques. Recentment ha estat el Síndic de Greuges de Catalunya qui ha posat en dubte l’actuació de l’ajuntament.

El Síndic de Greuges, l’ex diputat d’ICV Rafael Ribó, ha comunicat que el fet que l’ajuntament santcugatenc hagi impedit la tramitació del PAU (Programa d’Actuació Urbanística) no executant les sentències ni resolucions judicials, ha provocat uns perjudicis als propietaris els quals l’ajuntament “hauria de respondre”.

Qui havia de dir que els espanyolistes de Sant Cugat i un honrat ex dirigent comunista serien els grans defensors de la propietat privada a Sant Cugat?. Ribó recomana la “solució negociada” entre les dues parts i al PP de Sant Cugat “els satisfà que es reconeguin els drets dels propietaris”. D’altra banda els altres partits de la ciutat li segueixen el joc populista a Recoder i critiquen el Síndic.

La lluita pels drets dels ciutadans ha de ser la lluita de tots els partits, esperem que els grups polítics de Sant Cugat se n'adonin abans no ho faci la ciutadania. La protecció de Torre Negra és tant necessària com la defensa dels drets dels ciutadans i si el batlle no ho entén, què dirà si centenars d’individus visiten diàriament el seu jardí?

Article publicat al setmanari TOT Sant Cugat, 25 de setembre a l'1 d'octubre.
Article publicat al Diari de Sant Cugat, setmana del 2 d'octubre.
Article contestat per la tinent d'alcalde de Sant Cugat del Vallès, Marta Subirà, al Diari de Sant Cugat, setmana del 9 d'octubre.

2 comentaris:

Unknown ha dit...

Menos mal que Catalunya todabía no es independiente y nos tienes ahí, a los catalanes del PP, para defender tus intereses.
Coñas aparte segun el PAU que calificacion tienen los terrenos de los que estamos hablando?
Aunque me parece que el problema es que el alcalde no hacepta el PAU no?

Xexi ha dit...

Ara a veure si l'ajuntament es decideix a complir la sentència. el que està passant amb els terrenys de la Torre Negra és una vergonya!