9 d’octubre del 2009

Resposta a la tinent d'alcalde de Medi Ambient de Sant Cugat

Quedo molt agraït per la resposta de la tinent d’alcalde de Medi Ambient, Marta Subirà. Amb la seva carta publicada la setmana del 9 d'octubre al Diari de Sant Cugat, demostra que els polítics de la nostra ciutat són propers, accessibles, i tenen respostes per a tot. Cal dir però que m’hauria agradat que en la seva resposta hagués aprofitat per parlar clar i explicar als ciutadans punts els quals només hi ha difuminat una tímida pinzellada.

Als propietaris de Torre Negra se’ls va fer una oferta injusta on es pretenia intercanviar 30 metres quadrats de terreny per 1 metre quadrat de sostre residencial, a la ridícula oferta se li ha de sumar que “l’oferiment” només respectava un mes de negociació. És molt fàcil parlar, decidir i proposar quan cap de les conseqüències impliquen al subjecte.

D’altra banda, la tinent d’alcalde parlava de “criteris objectius” quan en veritat volia dir “recaptació de vots” a les properes eleccions. L’ajuntament de Sant Cugat té un greu problema amb Torre Negra; no té recursos per expropiar els terrenys, si deixa edificar perdrà molts vots (és evident que la zona té un interès ciutadà elevat) però si segueix trampejant com fins ara només perjudicarà als pocs propietaris de Torre Negra, la majoria d’ells gent d’avançada edat. Així doncs, és prou justificable l’actuació de l’ajuntament? Jo obertament crec que no.

Article publicat al Diari de Sant Cugat, setmana del 16 d'octubre.

2 comentaris:

Alberto ha dit...

Lluís, totalment d'acord. Això un polític del PP no ho faria. Seria més objectiu, amb criteris tècnics i professionals.

Ali Berto

Lluís FR ha dit...

Molt bones,
Suposo que el PP de Sant Cugat tractaria molt millor el tema de Torre Negra que no pas la CiU de Recoder. Però dins de cada partit hi ha de tot, - els que som del Barça no anirem amb el Reial Madrid encara que un dia facin un bon partit, un bon gol - o una bona proposta. Amb això vull dir que no hauríem de quedar-nos només amb petites actuacions encertades del PP, hi ha masses coses que ens separen, com pot ser el no creure en una Espanya pluri-nacional.
Moltes gràcies!