27 de setembre del 2012

Un PSC sense futur


El PSC està demostrant que és més sucursal que mai. L'essència catalana dels socialistes està desapareixent i cada dia és més evident que el partit representa només la massa obrera espanyola. Catalunya necessita un partit socialista català. Catalunya necessita partits, ideologies diferents que enriqueixin el país i ofereixin visions i opcions als ciutadans. De partits espanyolistes ja en tenim massa, i de demagogs, també.

El PSC està mentint cada cop que ofereix un míting i parla davant el seu electorat. No defensa els interessos dels catalans, només defensa els interessos d'aquelles persones que volen seguir el joc a una Espanya sorda, que no escolta l'evidència del progrés. Si us plau, socialistes que encara teniu seny, refundeu un partit socialista català. Tura, Geli, Maragall..., teniu prou líders per formar un bon equip, preparat, amb ganxo i, sobretot, amb vocació de servei al nostre país.

Montserrat Pujol i Lluís Feliu

Article publicat a El Punt AVUI, el diumenge 30 de Setembre
Article publicat a El Periódico de Catalunya el divendres 28 de Setembre
Article publicat a Directe!cat
Article publicat a La Vanguardia el dijous 27 de Setembre


13 comentaris:

Socialista ha dit...

En Catalunya somos millones de ciudadanos los que nos consideramos catalanes y españoles y nos sentimos representados por el psc-psoe. A ver cuando dejamos de mirarnos el ombligo; Catalunya no es el centro del mundo, hay que tener visiones más amplias. Para iluminados locales ya tenemos los partidos conocidos por todos. Como masa obrera en Catalunya me siento más representado por el psc que por los convergentes que están arruinando el país y que para esconder su fracaso han montado el espectáculo al que acudimos en los últimos días.

Leer más: http://www.lavanguardia.com/participacion/cartas/20120927/54351203730/un-psc-sense-futur.html#ixzz27rO4hrTa
Síguenos en: https://twitter.com/@LaVanguardia | http://facebook.com/LaVanguardia

catalàvell ha dit...

"De partits espanyolistes ja en tenim massa". Monserrat ¿Ho decideixes tu quan es massa o poc?

Un "no separatista" i no "espanyolista" ha dit...

Segons la Sra. Montserrat i en Lluís, qui no sigui nacionalista-independentista (diferent al que pensa ella, diferent al pensament únic que s'ens vol imposar últimament) no te futur. Gran raonament si senyora. Això si, amb una oloreta feixista i reaccionària que cada dia fa mes por

Mesetaris Catalans ha dit...

Sí, millor la panda de CiU amb casos de Banca Catalana, Millet, Alavedra i companyia. El vostre fanatisme us porta a una ceguera. Personalment, sou molt provincians, ho sento, sou mesetaris catalans, igual que la espanya profunda, doncs la catalunya profunda.

mahx ha dit...

El socialismo no se desarrollo para servir a ningun pais,sino a las personas.

El maño de Castefa ha dit...

Siga soñando que no cuesta nada. Usted ha visto algún político que sepreocupe por las personas?

Gieaj ha dit...

D'acord castafeta fa molt de temps que els politics s'en foten de citadans, primer compte viure d'el cuento i segon es el partit.

Xauxau ha dit...

Totalment d'acord. Tots els paisos de la europa occidental tenen un partit socialista potent, que normalment s'alterna en el poder. Seria bo que catalunya pugui disposar d'un PSC autentic, i no la mena de cavall de troia que patim. I si el podem tenir abans millor. Una altra opcio es que ERC s'apunti a la sectorial socialista europea i agafi tot aquest espectre social.

Alfred ha dit...

Al PSC li cal una bona clatellada per fer el canvi. I amb els actuals dirigents no el pot fer, doncs son una colla molt pobre de idees i mesell del que li diuen des de Madrid. Crec que el 25-N és l'oportunitat

Anònim ha dit...

Aniria bé un partit socialista català, lliure de la influència del PSOE. Llavors les 20 i pico abstencions dels PSC serien vots a favor de la independència. Ja seria hora que els Castells,Tura i Maragall fessin un pas endavant i sortissin de PSC per crear un partit català que realment lliuti per Catalunya.
Ara la prioritat és la independència! Després cadascú ja votarà qui vulgui, però ara hem d'anar tots a una.

Anònim ha dit...

Aniria bé un partit socialista català, lliure de la influència del PSOE. Ja seria hora que els Castells, Tura i Maragall facin un partit català de veritat que es preocupi pels interessos de Catalunya.
Ara la prioritat és la independència. Quan siguem independents ja ens preocuparem de les politiques socials i votarem la opció que cadascú cregui més convenient. Ara hem d'anar tots a una.

Miquel Altimires ha dit...

Té tota la raó del món. Molt em temo però, que els socialistes realment catalans no son més que quatre gats. Quatre gats malavinguts i que de catalans poca cosa en tenen. Sols l'Ernest Maragall es va desvincular en l'última votació, en defensa de Catalunya. Poca cosa podem esperar de tots els altres.

Carles, Tarragona ha dit...

Que segueixin així, i que canviïn les sigles del partit per PTC (partit trist de Catalunya)...
Adéu PSOE!
Adéu Espanya!