6 d’octubre de 2010

Corbacho i el matrimoni inexistent

L’actual ministre de Treball espanyol i candidat número tres per Barcelona a les llistes del PSC, Celestino Corbacho, ha advertit que si un dia Catalunya se separa de l’Estat espanyol, “el divorci serà traumàtic” i no “pacífic”.


Aquests socialistes de parla castellana, espanyolistes atroços i ateus de mena, tenen la mania de parlar del divorci entre Catalunya i Espanya quan en realitat haurien de parlar de “segrest” i “alliberament”.

A les democràcies europees un no es casa, al jutjat o a l’església, si l’altre no vol, i que jo sàpiga Catalunya i Espanya mai han festejat. La relació del nostre país amb Espanya és la d’un autèntic segrest imposat per una força superior a l'altra, per un rèptil afamat que no ha deixat mai de mossegar la presa.

A partir d’ara el context polític girarà al voltant de la plena sobirania catalana. Ja abans de presentar-se a les eleccions, Reagrupament Independentista i Solidaritat Catalana ja han fet trontollar la "relació" entre Catalunya i Espanya, han situat la independència al capdavant del debat polític i forçaran als partits tradicionals a treballar cap a la demanda que fins fa poc era silenciada, l’anhel de llibertat d’un poble trepitjat.

Ha quedat demostrat que per separat Reagrupament Independentista i Solidaritat Catalana funcionen, però si les dues formacions treballen unides la victòria serà contundent, evidentment contundent. Abans dels resultats del 28N els independentistes hem plantat cara, hem tret pit i hem fet que els "garrulos" de torn surtin de l’armari i ja amenacin advertint “traumes” i “relacions no pacífiques”.

Article publicat el 15 d'octubre al Diari de Sant Cugat.
Article publicat a directe!cat

3 comentaris:

Anònim ha dit...

ja sabem que mai plou a gust de tothom, i que la gent no accepta allò que no els agrada. Potser una mica de rao te dient que pot arribar a no ser pacífic, dons molts dels que no pensan igual, ho farien saber "fotent bufetades"

Albert B. i R. ha dit...

Millor que enms oblidem de la possibilitat del pacte. Crec que ara mateix és impossible. Cadascú que treballi on s'hi trobi més a gust i tots a tirar endavant.
EL Corbacho, senzillament, és un animal impresentable.

Joan Sellés ha dit...

Seria divorci si primer hi hagués hagut matrimoni lliurement consentit. Ara hi ha submissió i ocupació ...No sé qué diu en Corbacho...