6 d’octubre del 2010

Corbacho i el matrimoni inexistent

L’actual ministre de Treball espanyol i candidat número tres per Barcelona a les llistes del PSC, Celestino Corbacho, ha advertit que si un dia Catalunya se separa de l’Estat espanyol, “el divorci serà traumàtic” i no “pacífic”.


Aquests socialistes de parla castellana, espanyolistes atroços i ateus de mena, tenen la mania de parlar del divorci entre Catalunya i Espanya quan en realitat haurien de parlar de “segrest” i “alliberament”.

A les democràcies europees un no es casa, al jutjat o a l’església, si l’altre no vol, i que jo sàpiga Catalunya i Espanya mai han festejat. La relació del nostre país amb Espanya és la d’un autèntic segrest imposat per una força superior a l'altra, per un rèptil afamat que no ha deixat mai de mossegar la presa.

A partir d’ara el context polític girarà al voltant de la plena sobirania catalana. Ja abans de presentar-se a les eleccions, Reagrupament Independentista i Solidaritat Catalana ja han fet trontollar la "relació" entre Catalunya i Espanya, han situat la independència al capdavant del debat polític i forçaran als partits tradicionals a treballar cap a la demanda que fins fa poc era silenciada, l’anhel de llibertat d’un poble trepitjat.

Ha quedat demostrat que per separat Reagrupament Independentista i Solidaritat Catalana funcionen, però si les dues formacions treballen unides la victòria serà contundent, evidentment contundent. Abans dels resultats del 28N els independentistes hem plantat cara, hem tret pit i hem fet que els "garrulos" de torn surtin de l’armari i ja amenacin advertint “traumes” i “relacions no pacífiques”.

Article publicat el 15 d'octubre al Diari de Sant Cugat.
Article publicat a directe!cat

3 comentaris:

Anònim ha dit...

ja sabem que mai plou a gust de tothom, i que la gent no accepta allò que no els agrada. Potser una mica de rao te dient que pot arribar a no ser pacífic, dons molts dels que no pensan igual, ho farien saber "fotent bufetades"

Anònim ha dit...

Millor que enms oblidem de la possibilitat del pacte. Crec que ara mateix és impossible. Cadascú que treballi on s'hi trobi més a gust i tots a tirar endavant.
EL Corbacho, senzillament, és un animal impresentable.

Joan Sellés ha dit...

Seria divorci si primer hi hagués hagut matrimoni lliurement consentit. Ara hi ha submissió i ocupació ...No sé qué diu en Corbacho...