18 de febrer del 2011

Llibertats ferides, TV3 mor al País Valencià

Després de vint-i-cinc anys emetent per terres valencianes, Acció Cultural del País Valencià (ACPV) s’ha vist obligada a tallar les emissions de TV3. El govern de Francisco Camps amenaçava l’entitat amb multes de 60 mil euros per cada mes que mantingués obertes les emissions.

Amenaces, tensions, multes i sancions són les armes que empra el govern espanyolista per a seguir el seu projecte de divisió i confrontació. Com a cap del femer, Francisco Camps, ha aprofitat la introducció de la TDT per deixar el poble valencià sense senyal de TV3.

Una de les característiques de la TDT és ampliar l’espectre televisiu, al País Valencià però ha estat l’excusa per censurar un canal català i atemptar contra la llibertat d’informació, una extensió del dret a lliure expressió, dret humà fonamental reconegut en el dret internacional.
 
Article publicat a directe!cat

5 comentaris:

Ramon ha dit...

Tercermundista, propi d'una república bananera,

Utopia ha dit...

¿Per què s'ha deixat d'emetre Canal 9 a Catalunya?

Xavier Roldós Ros ha dit...

Que esperes del senyor Camps i de la Barberà!, ells maneguen tot Canal 9, manipulen,intoxiquen, té molta semblança amb el senyor aquell que mana a Veneçuela, tens raó,republica bananera.

Ens tanquen TV3 a Can Camps i nosaltres serem tant bon jants de no fer l´ho mateix amb Canal 9?, va home!,ells per feixistes i nosaltres suposo per la propaganda anti-catalana que fan en aquest canal, Rita Barberà que et bombin.

OTGER ha dit...

A UTOPIA,
No per prohibició,no arriba la senyal per decisió blavenciana.Que jo sàpiga ningú ha multat a Catalunya a la televisió blavenciana ni a cap organització blavenciana,hi ha vegades que les comparacions fan fàstic,igual que tú

Anònim ha dit...

Jo no vull ser d'un pais que la gent no pugui decidir que vol mirar per TV o llegir o qualsevol cosa que un pot fer sense demanar opinió dels altres.
Que unes persones decideixin per els altres, i el que no els agrada ho prohibeixin es dictatorial, per tant en aquest pais encara manen els dictadors.
A Utopia, li vull dir, jo veia Canal 9, pel.lícules i teatre comic, però que si no es veu ara aquest canal, no deu ser perquè ho hagin prohibit els catalans, si per càs hi hà prohibicions deuen venir dels nostres veïns, que ja tenen prou pena de tenir dirigents d'aquesta mena. Encara que diuen, que tothom té el que es mereix.